donderdag 10 februari 2011

Verslag Sirkelslag en komende avonden!

Vrijdag 4 februari speelden we mee met Sirkelslag, het landelijke spel van Jop. Via een DVD werden de spellen aan ons uitgelegd en liep de klok af om de opdracht uit te voeren. Het werd een gevarieerde spelavond: bijbelteksten opzoeken, vrijwilligers in de kerk opbellen, pingpongballetjes vangen, personen raden, foto-opdracht over vrijheid, met lucifers een brug bouwen en een filmpje maken op de muziek van Grease Lightning! Toen de avond afgelopen was, zijn alle scores, foto’s en het filmpje opgestuurd naar de jury van Sirkelslag. Maandag 7 februari werd de uitslag bekend gemaakt, helaas hebben we de finale niet gehaald …. Voor foto’s en filmpjes (ook van de andere groepen), kijk eens op www.jop.nl/sirkelslag of (alleen foto's) op onze eigen site!

Komende vrijdag 11 februari (en 25 februari) is het weer een gewone avond; loop gezellig even binnen voor wat te drinken en te eten!

Vrijdag 18 februari staat er weer een filmavond gepland. Als jullie nog een goede filmsuggestie hebben, geef deze dan aan ons door!

Langs deze weg voor iedereen de hartelijke groeten en tot ziens in De Uitwijk!
Hans, Suzanne, Arjan en Marjon.

Geen opmerkingen: