maandag 10 oktober 2011

Start en vooruitblik!

Terugblik

Nog even een korte terugblik: vrijdag 23 september jl. was de start-BBQ van de club. Met een opkomst van 17(!) jongeren hebben we gezellig gegeten van de BBQ en kennis met elkaar gemaakt.
Vrijdag 7 oktober was de tweede avond. We hebben het zinderende spel ‘minut to win it’ gespeeld. Het bestond uit allemaal leuke onderdelen zoals: ping-pong-plop, blaaskaakje, snoepreisje en pasta-mania. Met de grote opkomst gaf het erg hilarische momenten. Voor de echte fanatiekelingen is de hier nog een keer de uitslag nr1: Stefan met 60 punten, nr2: Xander met 34 punten, nr3: Matthijs met 31 punten, nr4: Ruben met 26 punten en nr5: Michiel met 26 punten. Bedankt allemaal voor jullie komst en inzet.
Arjan, jij ook bedankt om aanwezig te zijn als leiding.

Tot over twee weken (21 oktober) voor een gezellige soos avond.


Vooruitblik – GRAAG JULLIE AANDACHT!
Vrijdag 4 november willen we met de club in samenwerking met de ZWO weer een actie houden voor het goede doel: Home Sweet Home! Dit keer hopen we met elkaar geld te verzamelen door het versieren van taartjes en cupcakes. Deze zullen we verkopen na de kerkdienst op zondag 6 november! Meer informatie volgt nog maar we zijn voor die avond op zoek naar gemeenteleden die voor ons een taart, cake of cupcake (muffin) willen bakken. Daarnaast willen we deze actie niet ‘beperken’ tot de jeugd maar nodigen we iedereen uit om mee te komen helpen met het versieren van de baksels! Dus noteer alvast de datum in de agenda (4/11) en meldt je/u aan via marjon.tienerhome@gmail.com of per telefoon 010-5240232. Jong en oud is welkom!

Groeten van ‘team De Uitwijk’ Hans & Marjon.

Geen opmerkingen: