maandag 30 januari 2012

Schaatsen - vrijdag 20 januari 2012

We verzamelden om 19:45 uur bij de uitwijk en vertrokken om iets over 20:00 uur. Na de nodige omzwervingen van een enkele auto’s door Zoetermeer kwamen we aan bij de ‘Silverdome’ schaatsbaan. Daar werden de ijzers ondergebonden en werd de tijdelijke ´Koek en zopie´ geopend (lees: marsjes ,wicky ,chips en chocolademelk). Het was heerlijk genieten met z’n allen. Om 21:45 uur zijn we weer van het ijs gekomen en hebben terugreis aanvaard waar we om 22:00 in Bleiswijk arriveerden. Aan alle jeugd én chauffeurs: hartelijk bedankt voor de gezellige avond!

Beste lezer als u het stukje hier boven leest en het lijkt u ook gezellig om een keer met de jeugd zo bezig te zijn? Dat kan! Want we zijn als club hard opzoek naar (tijdelijke) leiding (leeftijd ca 20+) dus geef u/je snel op bij Marjon van IJperen of Hans Laban (zie de contactinformatie hiernaast).

Vrijdag 3 februari a.s. doen we mee met het landelijke spel Sirkelslag van JOP. Het begint om 19.30 uur dus wees op tijd aanwezig in De Rank! Daarna, op vrijdag 17 februari, is het weer een gewone avond, aanvang 20.00 uur. Hopelijk zien we elkaar weer tijdens deze avonden!
Met een hartelijke groet van Marjon en Hans.

Geen opmerkingen: