donderdag 19 april 2012

Even weer een update én EO Jongerendag!

Vrijdag 30 maart hadden we aparte jongens en meisjesavonden. Vanwege de ruimte in de Uitwijk zijn de dames bij Inge Laban thuis geweest. En daar is stevig gepoederd, gelakt, gekamd, gestijld en heel veel ‘gebebt’ (heel gezellig hoor)! De heren daarentegen waren wel in de Uitwijk te vinden en heel relaxt aan het genieten van allerlei cocktails (alcohol vrij!) en met een spelletje tafel voetbal erbij was het ook daar een geslaagde avond. Inge en Jeffrie: hartelijk bedankt voor jullie hulp.

13 april hadden we een “ik hou van Holland”-avond met alle bekende elementen er in die we ook van het televisieprogramma kennen : het muziek raden, het woorden spellen, gewone vragen en nog veel meer. We hebben zelfs het verjaardagsspel gespeeld met de ”bom”. Voor deze avond was Arjan Stolk zo aardig om te helpen om in de rol van Linda te kruipen: Arjan hiervoor hartelijk bedankt.

Het einde van het seizoen nadert alweer. De resterende avonden zijn op:
- 27 april: gewone avond
- 11 mei: foto-opdracht
- 25 mei: slotactiviteit! Wat we gaan doen, maken we nu nog niet bekend maar het wordt zeker heel leuk!

Zaterdag 9 juni is het weer EO Jongerendag; van 13.30 tot 21.00 uur in het Geldredome in Arnhem. Wij gaan er uiteraard ook weer met elkaar naar toe, dus noteer het alvast in jouw agenda! Iedereen, jong en oud, die het leuk vindt om met ons mee te gaan, is ook van harte welkom! Laat het ons weten via marjon.tienerhome@gmail.com in verband met het reserveren van kaarten.

Hartelijke groet van het Uitwijk-team, Hans & Marjon.

Geen opmerkingen: